#CONCURS Câștigă cinci invitații duble la filmul “Sub umbra părului sălbatic”, la Cityplex Constanța, în Tomis Mall

Afișul filmului" Sub umbra părului sălbatic"

Un film de artă, realizat de un regizorul turc Nuri Bilge Ceylan, care a fost distins până în prezent cu 90 de premii pentru creațiile sale, intră în cinematografe începând de la sfârșitul acestei săptâmâni. “Sub umbra părului sălbatic” poate fi urmărit la Cityplex Constanța sâmbătă, 9 martie, de la ora 19, joi, 14 martie, de la ora 16, dar și în perioada 15-21 martie.

Constanța NEWS are plăcerea să te invite la acest film de excepție. Cinci invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

 Tot ce ai de făcut este:

1.Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CtnewsRo

2.Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la film.

3.Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, pe data de 8 martie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

“Sub umbra părului sălbatic” spune povestea lui Sinan, care și-a dorit să fie scriitor de când se știe, fiind pasionat de literatură. Întors în satul său natal din Anatolia, își pune la bătaie toată energia ca să strângă banii necesari pentru a fi publicat, dar datoriile tatălui său îl ajung din urmă.

Nuri Bilge Ceylan este unul dintre cei mai importanți și apreciați regizori europeni. De altfel, cele mai recente creații ale sale “A fost odată în Anatolia” și “Somn de iarnă” au fost premiate la Festivalul de Film de la Cannes. Pentru “Sub umbra părului sălbatic”, Nuri Bilge Ceylan a primit, de asemenea, o nominalizare la Cannes. Filmele lui Ceylan au o durată peste medie, acesta având 188 de minute.

Nuri Bilge Ceylan a strâns până în prezent 90 de premii și mai are peste 60 de nominalizări la festivaluri din întreaga lume.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*