#CONCURS Câștigă cinci invitații duble la concertul Holograf de la Casa de Cultură Constanța

Concert Holograf la Constanța. FOTO Afișul Holograf
Concert Holograf la Constanța. FOTO Afișul Holograf

“Primăvara începe cu tine…” De fapt, primăvara începe cu Holograf. Trupa lui Dan Bittman vine la Constanța chiar pe data de 1 martie, la Casa de Cultură. Spectacolul care vestește sosirea primăverii la malul mării este programat de la ora 19.30

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la acest concert al uneia dintre cele mai iubite trupe din țară. Cinci invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la concert
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 24 februarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Dan Bittman, Edi Petroșel, Mugurel Vrabete, Tino Furtună și Romeo Dediu vin Constanța cu un show ca o declarație de dragoste pentru o prietenie de mai bine de 40 de ani între Holograf și public.

Trupa rock cu cele mai cântate piese de dragoste din România se reîntoarce pe unele dintre cele mai frumoase scene din țară cu un spectacol emoționant despre viață, iubire, prietenie – două ore cu super hiturile Holograf care fac parte din amintirile fiecărui român.

”Suntem onorați că te-am însoțit prin viață la multe dintre momentele importante pentru familia ta. E o mare bucurie pentru noi să ne reîntoarcem în turneu în orașele în care am construit amintiri pentru o viață întreagă și să-ți oferim posibilitatea unui cadou plin de emoții pentru persoana dragă de lângă tine”, spun băieții de la Holograf.

Concertul de la Constanța face parte din turneul național Holograf.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*