#CONCURS Câștigă cinci invitații duble la comedia “Las’ că știm noi”de la Casa de Cultură Constanța

Afișul spectacolului "Las' că știm noi"

O comedie spumoasă, din distribuția căreia fac parte, printre alții, Bebe Cotimanis și Carmen Tănase, poate fi urmărită la Casa de Cultură din Constanța. Piesa “Las’ că știm noi” este programată pe data de 28 noiembrie, de la ora 19.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la o comedie în care confuziile și încurcăturile dau naștere unui regal de râsete și de voie bună. Cinci invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 25 noiembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Un spectacol în care nimic nu este ceea ce pare a fi

Teatrul Elisabeta prezintă comedia “Las’ că știm noi”, de Dereck Benfield. În acest spectacol nimic nu este ceea ce pare a fi: Pastorul Featherstone nu este cleric, avocatul Tunnicliffe pretinde că este veterinar, menajerele nu sunt ceea ce par a fi…. Și toate astea doar pentru că polițistul Henry și sora lui Sarah doresc să petreacă o vacanță liniștită în casa fratelui lor geaman decedat, părintele Bernard…

Și urmează să descoperim că Nora Winthrop, noul administrator, a transformat ferma într-o proprietate înfloritoare cu reputație dubioasă. Iar când pe scenă apare și Bernard în carne și oase, haosul este perfect: este chiar el pe scenă, este fantoma lui ori s-au bucurat de prea mult whisky și sherry?

Din distribuție fac parte: Bebe Cotimanis, Mirela Stoian, Carmen Tănase, Ștefan Velniciuc, Adi Gheo, Anca Dinicu, Raluca Ghervan, Teodora Daiana Pacurar, Valeria Stoian, Alexandru Prica, Daniel Nuță. Regia este semnată de Șerban Puiu. Durata spectacolului este de trei ore cu pauză.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*