#CONCURS Câștigă 5 invitații duble la spectacolul Baricada Folk de la Teatrul “Oleg Danovski” Constanța

Afișul spectacolului Baricada Folk

Spectacolul Baricada Folk, cu Mircea Baniciu și alți artiști folk, este programat pe data de 23 ianuarie, de la ora 19, la Teatrul de Operă și Balet “Oleg Danovski”.

Publicația Constanța NEWS și organizatorii acestui spectacol pun la dispoziție 5 invitații duble la concert.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la spectacol.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, în seara de 17 ianuarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Pe scenă Teatrului “Oleg Danovski” vor urca în cadrul acestui spectacol Mircea Baniciu, Adrian Bezna, Cătălin Stepa, Nicolae Zotta, OCRU(Adrian Mărgineanu și Dorin Pitariu) și Ovidiu Mihăilescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*