#CONCURS Câștigă 4 invitații simple la evenimentul „VIN la mare”, care are loc în Mamaia pe 14 iunie

Pahar de vin. FOTO Pixabay.com

Evenimentul “VIN la mare”, eveniment important dedicat industriei hoteliere, turismului si ospitalitatii de pe Litoral are loc pe 14 iunie, la Complex Diplomatic din Mamaia.

Redacția CTnews oferă 4 invitații simple pentru acest eveniment cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos. Accesul include conferința, networking si degustare de vinuri.

  1. LIKE Pagina de Facebook “CDTV” –  https://www.facebook.com/CDtvRomania
  2. LIKE Pagina de Facebook “CTnews” – https://www.facebook.com/CTnewsRo
  3. Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al CTnews –  https://www.youtube.com/CTnewsTV
  4. Subscribe / Abonare la canalul de Youtube al CD TV – https://www.youtube.com/@CDTVro
  5. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana care crezi că este interesată de acest eveniment.
  6. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 8 iunie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 6 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

ATENȚIE: 

– Va fi luată în considerare o singură intrare în concurs de persoană. Mai multe comentarii NU vă asigură mai multe șanse în tragerea la sorți. 

– Invitațiile sunt nominale și netransmisibile. Participați la concurs doar dacă știți că puteți să mergeți.

“VIN la mare”, eveniment important dedicat industriei hoteliere, turismului și ospitalității de pe Litoral are loc vineri, 14 Iunie 2024 la Complex Diplomatic, Mamaia.

Partener Strategic: Organizația de Management al Județului Constanța.

Accesul la eveniment include:

  • ⁠  ⁠participare la CONFERINTA (interval 14:00 – 17:30): prezentari pe teme actuale sustinute de 9 speakeri renumiti; pauze de cafea. Ofera oportunitati de a dobândi cunoștințe noi, de a întâlni experți renumiți si profesioniști din industria HORECA, de a discuta ultimele tendințe din industrie.
  • ⁠  ⁠dupa încheierea conferinței: Cina cocktail- socializare – degustare vinuri, interval (17:30 – 22:00). Include meniu finger-food, degustare vinuri și produse locale, socializare, într-o atmosferă premium,cu invitati din industria Horeca.

Detalii suplimentare aveți în link-ul atașat mai jos:

https://evenimente-litoral.ro/vin-la-mare-evenimentul-specialistilor-din-horeca-litoral/#

Înscrieri pe link: https://evenimente-litoral.ro/inregistrare/

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*