#CONCURS Câștigă 4 invitații duble la piesa de teatru “Conspiraționiștii – Doi motani”, de la Casa de Cultură Lucian Grigorescu din Medgidia  

Spectacolul “Conspiraționiștii – Doi motani” vine la Medgidia

Un spectacol cu Alexandru Papadopol și Leonid Doni poate fi urmărit în această lună la Casa de Cultură Lucian Grigorescu din Medgidia. Piesa de teatru “Conspiraționiștii – Doi motani” este programată la data de 28 mai, de la ora 19.00.

Redacția CTnews are plăcerea să te invite la un spectacol în care buna dispoziție este garantată. Patru invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CTnews” – facebook.com/CtnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 26 mai. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!”.

“Conspiraționiștii – Doi motani”

Este o piesă scrisă de Iulian Postelnicu, în care joacă Alexandru Papadopol și Leonid Doni

Despre cum încercăm să facem un bloc și ne iese trotinetă, un tort cu ciocolată și ne ies sarmale, o dramă și ne iese comedie.

Un teatru celebru, patru bărbați nedreptățiți, o noapte care să-i ascundă și mai multe planuri de răzbunare, toate perfecte… în teorie.

În practică… un teatru dintr-un orășel de provincie, un zvon, doi idioți speriați, că ceilalți doi n-au mai apărut, o noapte de n-ai scoate un câine afară… iar despre plan mai bine nu mai spunem nimic.

Biletele pot fi cumpărate de aici.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*