#CONCURS Câștigă 3 invitații pentru câte o familie de 4 persoane la Jurasica Adventure Park din Neptun

Jurasica Adventure Park Neptun. FOTO Jurasica Adventure Park Neptun

Jurasica Adventure Park Neptun este o experiență surprinzătoare care vă transpune în lumea fascinantă a dinozaurilor.

Redacția CTnews are plăcerea să te invite la Jurasica Adventure Park Neptun. Trei invitații pentru câte o familie de 4 persoane sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CTnews” – https://www.facebook.com/CTnewsRo
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației CTnews – https://www.youtube.com/c/CTnewsTV
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un alt părinte căruia i-ar plăcea să meargă la Jurasica Adventure Park Neptun.
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

 Recomandm să dați like paginii de Facebook Jurasica Adventure Park Neptun – https://www.facebook.com/jurasica.ro

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 7 iulie.  Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți! Invitațiile sunt valabile până în data de 7 august, inclusiv.

ATENȚIE: 

– Va fi luată în considerare o singură intrare în concurs de persoană. Mai multe comentarii NU vă asigură mai multe șanse în tragerea la sorți. 

– Invitațiile sunt nominale și netransmisibile. Participați la concurs doar dacă știți că puteți să mergeți.

Amplasat la malul marii, în pădurea din stațiunea Neptun, județul Constanta, parcul tematic are o suprafață de 2 hectare și îi invită pe copii să descopere aventurile fabuloase din perioada Jurasicului prin jocuri și activități educative.

Jurasica Adventure Parc adăpostește 42 de dinozauri realizați în mărime naturală și atestați științific, dispuși în 6 zone, fiecare dedicată câte unui continent – Europa, Asia, America, Africa, Australia, Antarctica.

De asemenea, parcul mai include o expoziție fascinantă de fosile și zone tematice spectaculoase – în curând vor mai fi lansate noi atracții precum: cascadă, vulcan, sit paleontologic și căsuțe amenajate în copaci. Pentru ca distractia celor mici și relaxarea celor mari să fie complete, parcul mai include un labirint pentru copii, loc de joacă, trambuline (în curand), Rainforest Cafe și Food Court care oferă preparate foarte variate.

Vizitatorii se pot bucura de o experiență placută chiar și după lăsarea întunericului, deoarece parcul este iluminat integral printr-un sistem de ghirlande care acopera aproximativ 3 kilometri. De asemenea, parcul dispune de propria parcare cu acces controlat care oferă 85 de locuri pentru autoturisme și 5 locuri pentru microbuze sau autocare.

Programul Jurasica Adventure Park în luna iulie este următorul.

1 iulie – 16 iulie 

11:00 – 21:00 (21:00 ultima intrare in parc)

11:00 – 22:00 (program parc)

17 iulie -31 iulie 

11:00 – 22:00 (22:00 ultima intrare in parc)

11:00 – 23:00 (program parc)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*