#CONCURS Câștigă 3 invitații la Marketing Waves Conference & Expo

Marketing Waves Conference & Expo

Dacă dorești să participi la o conferință despre marketing și comunicare, CTnews îți oferă această oportunitate. Evenimentul Marketing Waves Conference & Expo are loc în data de 6 aprilie la Complex Diplomatic Mamaia.

Redacția CTnews oferă trei invitații la acest eveniment.

Tot ce ai de făcut este să:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CTnews” – https://www.facebook.com/CTnewsRo
  1. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un prieten interesat de program
  2. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.
  3. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației CTnews – https://www.youtube.com/c/CTnewsTV

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, pe data de 4 aprilie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră pe lista de tombolă!

Despre Marketing Waves

Pe 6 aprilie, la Complex Diplomatic Mamaia are loc expo-conferința Marketing Waves organizată de Kalon Events. Aceasta se adresează în special antreprenorilor, proprietarilor de afaceri locale, oamenilor de marketing și persoanelor aflate în poziții de management.

Evenimentul este de tip full-day conference – participanții vor beneficia de 6 ore de conținut relevant livrat de profesioniști în marketing, comunicare și vânzări. Speakerii vor avea sesiuni de întrebări și răspunsuri la finalul fiecărei prezentări.

Cei 10 speakeri ai evenimentului sunt specialiști în domeniile lor, au experiență și rezultate concrete în piață, iar pasiunea le alimentează creativitatea și curajul de a inova. Aceștia sunt: Sorin Drăghici – Managing Partner & Business Developer DWF, Daniel Ene – Chief Marketing Officer & Partner Limitless Agency, Cosmin Dărăban – co-fondator & CEO Gomag, Magda Bei – CEO Graphtec, Mihai Bocai – CEO Flaminjoy, Alexandru Curtașu – Head of Performance Marketing Gun Media, Eugen Predescu – Paid Media Managing Director DWF, Alex Cimpoca – Founder MKOR Growth, Eli Neicuț – Influencer de fapte bune și Viorel Spînu – Senior Software Developer.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*