#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la piesa de teatru „Furtul secolului – Operațiunea Papucul”, la Centrul Multifuncțional „Jean Constantin”

Afișul piesei "Furtul Secolului". FOTO Rotari Entertainment
Afișul piesei "Furtul Secolului". FOTO Rotari Entertainment

Piesa de teatru „Furtul secolului – Operațiunea Papucul” poate fi urmărită în 18 iunie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional „Jean Constantin”.

Redacția CTnews are plăcerea să te invite la acest spectacol. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. LIKE Pagina de Facebook “CDTV” –  https://www.facebook.com/CDtvRomania
  2. LIKE Pagina de Facebook “CTnews” – https://www.facebook.com/CTnewsRo
  3. Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al CTnews –  https://www.youtube.com/CTnewsTV
  4. Subscribe / Abonare la canalul de Youtube al CD TV – https://www.youtube.com/@CDTVro
  5. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la spectacol
  6. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 9 iunie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 6 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți! 

ATENȚIE: 

– Va fi luată în considerare o singură intrare în concurs de persoană. Mai multe comentarii NU vă asigură mai multe șanse în tragerea la sorți. 

– Invitațiile sunt nominale și netransmisibile. Participați la concurs doar dacă știți că puteți să mergeți.

În mijlocul unui parc liniștit, Nelu vrea doar să se relaxeze pe o bancă. Dar apariția lui Paul, un vânzător de ziare plin de energie, declanșează o serie de evenimente nebunești. Când Nelu primește o scrisoare de la soția sa dispărută, Mimi, și află că un obiect valoros trebuie recuperat, aventura începe!

Împreună cu hărțile desenate pe loc și o gașcă de personaje excentrice, cei doi pornesc într-o comedie haioasă plină de surprize. Cine este cu adevărat Paul? Ce va întâmpla cu obiectul valoros și cu viața lui Nelu și Mimi? Veți râde și veți rămâne cu sufletul la gură în „Furtul Secolului”. Haideți să descoperiți cea mai amuzantă aventură a anului!

Regia Daniel Hara

Cu Daniel Hara

Alexandru Tudor Sabău

Diana Sar

Mai găsești bilete accesând  linkul de mai jos:

https://m.iabilet.ro/bilete-constanta-furtul-secolului-operatiunea-papucul-premiera-97163/?q=Furtul

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*