#CONCURS Câștigă 3 abonamente duble General Access la Festivalul Beach, please!, de la Costinești

Festivalul Beach, please!

Festivalul  Beach, please! are loc în perioada 10 – 14 iulie, la Costinești, iar printre artiștii care pot fi urmăriți se află Travis Scott și Anitta.

Redacția CTnews oferă șansa cititorilor publicației să câștige 3 abonamente duble General Access, pentru toate zilele de festival. Câștigătorii trebuie să îndeplinească toate condițiile de mai jos.

  1. LIKE Pagina de Facebook “CDTV” –  https://www.facebook.com/CDtvRomania
  2. LIKE Pagina de Facebook “CTnews” – https://www.facebook.com/CTnewsRo
  3. Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al CTnews –  https://www.youtube.com/CTnewsTV
  4. Subscribe / Abonare la canalul de Youtube al CD TV – https://www.youtube.com/@CDTVro
  5. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la festival.
  6. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 15 iunie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 6 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

ATENȚIE: 

– Va fi luată în considerare o singură intrare în concurs de persoană. Mai multe comentarii NU vă asigură mai multe șanse în tragerea la sorți. 

– Invitațiile sunt nominale și netransmisibile. Participați la concurs doar dacă știți că puteți să mergeți.

Travis Scott vine în România, la Beach, Please!, înainte de  începerea turneului său mondial. Rapperul american pune astfel Costineștiul pe harta muzicii mondiale.

Anitta, regina twerk-ului brazilian vine și ea pentru prima oară în România. Alături de cei doi, trapperi și rapperi consacrați precum Wizz Kalifa, Gucci Mane și Ice Spice ajung tot pentru prima oară pe o scenă din țara noastră. NLE Choppa și 6ix9ine, revin la Beach,Please! 2024 după show-urile de proporții de la edițiile trecute. Line-upul ediției bombă din acest an însumează aproximativ 288 de milioane de ascultători din întreaga lume, conform Spotify, și face ca astăzi ,,Beach, please!” să fie cel mai mare festival urban din Estul Europei.

Peste 200 de artiști români și internaționali sunt așteptați pe plaja de la Costinești. Trippi Redd, Yeat, Don Toliver, Lil Pump, City Morgue, Chief Keef sunt doar câțiva dintre headlinerii confirmați, care concertează între 10 și 14 iulie, la cea de-a treia ediție ,,Beach, Please!”. Festivalul care a pornit ca o petrecere pe plajă în Costinești, ȋn 2022, s-a transformat ȋntr-un fenomen pentru tineri și a devenit cel mai mare festival urban din Estul Europei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*