#CONCURS Câștigă 2 invitații pentru câte o familie de 4 persoane fiecare la Parc Aventura Paradis Land Neptun

Paradis Land. FOTO Paradis Land

Paradis Land din Neptun este o oază de relaxare și reprezintă un mod foarte plăcut de petrecere a timpului liber în mijlocul naturii. Oamenii au posibilitatea să petreacă împreună câteva ore de neuitat, copiii putând să se aventureze pe trasee cu grade de dificultate diferită, iar părinții să își retrăiască astfel copilăria.

Redacția CTnews are plăcerea să te invite la Parc Aventura Paradis Land din Neptun. Două invitații pentru câte o familie de patru persoane fiecare sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CTnews” – https://www.facebook.com/CTnewsRo
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației CTnews – https://www.youtube.com/c/CTnewsTV
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol.
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 23 iunie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți! Invitațiile pot fi revendicate, de LUNI până VINERI, până la sfârșitul lunii septembrie 2022.

O invitație asigură accesul în Parcul Aventura Paradis Land pentru patru persoane. Două dintre acestea vor beneficia în mod gratuit de închirierea echipamentului pentru 2,5 ore de aventură pe traseele cu jocuri prin copaci. Celelalte două persoane vor achita închirierea echipamentelor, dacă vor solicita acest lucru. De asemenea, orice altă activitatea opțională pentru copii sau adulți nu este acoperită de această invitație.

Un alt aspect important este că în parc ținuta recomandată este sport, de preferat cu pantaloni lungi. Încălțămintea trebuie să fie tot sport (exclus papuci de plajă). Sunt acceptate sandalele de vară, model sport. Este indicat ca fetele să poarte părul prins în coc, sub casca de protecție

Paradis Land îi invită atât pe cei mici, cât și pe cei mari la o activitate sportivă, dar și de relaxare în mijlocul naturii. Vizitatorii au la dispoziție 14 trasee cu dificultate progresivă, împărțite în funcție de nivelul de dificultate și grupa de vârstă. Fiecare traseu este simbolizat de o culoare specifică pentru a fi ușor de recunoscut de către participanți.

Paradis Land este deschis zilnic între orele 10 – 20.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*