#CONCURS Câștigă 2 invitații de câte 4 persoane fiecare la Eforie Aqua Park

Eforie Aqua Park

Parcul acvatic din Eforie este atracția sudului litoralului și în acest sezon. Turiștii și constănțenii dornici de aventură, veselie, bălăceală și atracții provocatoare sunt așteptați la Eforie Aqua Park.

Constanța NEWS are plăcerea să vă invite la concurs și oferă 2 invitații de câte patru persoane fiecare. Acestea pot fi revendicate de luni până vineri, în săptămâna anunțării câștigătorilor și în săptămâna imediat următoare (perioada 10- 19 iulie).

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CtnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la Eforie Aqua Park.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 9 iulie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

La Eforie Aqua Park vor fi organizate toată vara petreceri interactive pentru cei mici, dar și pentru adulți, astfel încât toată lumea să se simtă excelent. În fiecare zi de miercuri și duminică, în parcul din Eforie Nord, spuma va fi ingredientul principal al distracției. În plus, instructorul de fitness venit din Republica Dominicană, Starlin Belen este responsabil cu dansul și se asigură că vizitorii parcului acvatic se simt bine, dansează și au zâmbetul pe buze. Nu lipsesc nici personajele din desene animate, care îi delectează pe cei mici și le oferă momente magice.

Eforie Aqua Park asigură distracția întregii familii și reprezintă cea mai bună opțiune pentru o zi reușită de vacanță în sudul litoralului. Printre dotările parcului se numără 11 tobogane acvatice, o zonă de spa și un jacuzzi cu capacitate de peste 25 persoane, o zonă de relaxare cu un maestru în arta masajului, numeroase locuri de joacă pentru copii, 8 zone de food și sute de şezlonguri şi baldachine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*