#CONCURS Câștigă 2 invitații de câte 4 persoane fiecare la Eforie Aqua Park

Parcul acvatic din Eforie este atracția sudului litoralului și în acest sezon. Turiștii și constănțenii dornici de aventură, veselie, bălăceală și atracții provocatoare sunt așteptați la Eforie Aqua Park.

Constanța NEWS are plăcerea să vă invite la concurs și oferă 2 invitații de câte patru persoane fiecare. Acestea pot fi revendicate de luni până vineri, în săptămâna anunțării câștigătorilor și în săptămâna imediat următoare (perioada 21 – 30 august)

Tot ce ai de făcut este:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CtnewsRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la Eforie Aqua Park.

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 20 august. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Aventura nu are limite vara aceasta la Eforie Aqua Park! Spuma colorată pe tobogane, petrecerile tematice pentru copii și numeroase concursuri îi distrează la maximum, în fiecare miercuri și duminică, atât pe cei mici, cât și pe adulți. Nu ratați duminică, 18 august spectacolul de zile mari, în care Pirații din Caraibe vor face senzație în parcul acvatic! Toată lumea va striga ”pirații”, de pe tobogane, la Eforie Aqua Park!

Petrecerea tematică ”Pirații din Caraibe” va debuta cu o sesiune de face painting, în cadrul căreia copiii vor fi deghizați în personajele fascinante, de domeniul fantasticului: piratul Jack Sparrow, căpitanul Hector Barbossa, frumoasa și misterioasa Elizabeth Swann. Ei își vor putea etala măștile și costumația specială, în cadrul ”Paradei costumelor”. Nu vor lipsi premiile surpriză pentru micuții ale căror ținute au cele mai multe aprecieri. Imaginația și creativitatea nu au limite, astfel că picii pot veni deghizați de acasă sau își pot alege costumația pusă la dispoziție de reprezentanții parcului acvatic.

Ținutele de poveste și pline de mister pot fi imortalizate la ”Oglinda magică”, pentru a păstra amintirea momentelor deosebite din cadrul petrecerii ”Pirații din Caraibe”. Pentru ca atmosfera să fie mai atractivă, râuri de spumă vor curge cu generozitate pe toboganele de la Eforie Aqua Park.

Nici adulții nu sunt neglijați în cel mai mare parc din sudul litoralului. Ei au parte de răsfăț și momente de relaxare la Eforie Aqua Park, fie în zona SPA, unde îi așteaptă un jacuzzi, fie în zona VIP, în care pot savura liniștii cocktail-uri sau băuturi răcoritoare. Muzica bună, animația pentru copii și atmosfera de vacanță sunt ingredientele pentru care foarte multe familii aleg parcul acvatic din sudul litoralului.

Eforie Aqua Park este deschis zilnic, între orele 9.00 şi 18.00, şi este situat în Eforie Nord, aleea Belona nr. 16, între plaja Belona, hotelul Europa şi lacul Belona.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*