Concert Ska-nk pe scena Doors Club

Concert Ska-nk la Doors Club

Sâmbătă, 17 noiembrie, Doors Club te invită să petreci o seară ska-punk, alături de băieții veseli de la SKA-NK!!

SKA-NK este o trupă ce s-a format pe tărâmuri băimărene în vara anului 2010. Fiind amatori de muzică veselă, au hotărât ca numele formației să fie o abreviere a stilurilor principale care îi definesc: ska-ul și punk-ul = Ska-nk. Mai mult, în piesele lor se observă și influențe reggae sau rap. Piesele ating o gamă vastă de subiecte, de la cele mai serioase, până la versuri pline de umor sau jocuri de cuvinte îndrăznețe. Băieții au două albume la activ: “Suntem la televizor” (2011) și “Pe acorduri de vară” (2015), plus o serie de videoclipuri oficiale.

Sâmbătă, 17 noiembrie, la Doors Club Constanța.
Preț bilet: 30 de lei.
Info și rezervări: 0763661622

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*