Concert extraordinar AG Weinberger la Doors Club

Un eveniment pentru orice pasionat de blues şi jazz

Duminică, 29 octombrie, de la ora 19:30, Doors Club te invită la un concert de colecție susținut de AG Weinberger Band.

AG Weinberger, în formulă de band, oferă o nouă dimensiune componistică şi stilistică repertoriului său, reunind piese de jazz, blues, soul, blues-rock, adevărate bijuterii muzicale pe care în România doar AG Weinberger le cântă.
Noua formulă de band, AG Weinberger, recreează în stil propriu un univers muzical de înaltă ţinută, piese din repertoriul lui Lionel Hampton, T-Bone Walker, The Fabulous Thunderbirds, Benny Golson, Charlie Parker sau selecția din compozitiile propri sunt redimensionate şi filtrate muzical de către AG Weinberger în cel mai firesc spirit al libertăţii de creaţie.

Considerat de către critici „Mr. Blues al României”, iar de către B.B. King „un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy, decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler. El îşi continuă misiunea sa cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credintă pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România.

Un eveniment muzical de neratat pentru orice pasionat de blues şi jazz.

Prețul unui bilet este 60 de lei. Biletele se pun în vânzare la sediul clubului, de luni, 23 octombrie. Rezervările neachitate în avans se anulează în ziua concertului. Info și rezervări la tel.: 0763661622 sau pe www.doorsclub.ro

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*