Concert Caritabil de Crăciun la Biserica “Sfântul Vasile cel Mare” din Constanța. Fondurile strânse, destinate ajutorării a două surori bolnave

Grupul bizantin '"Sf. Ierarh Vasile cel Mare'"Grupul bizantin '"Sf. Ierarh Vasile cel Mare'"

Evenimentul special de la Biserica “Sfântul Vasile cel Mare” din cartierul Inel 2 (Strada Ion Neculce, 2A) din Constanța a ajuns la ediția a doua. Pe 11 decembrie la ora 18.30 are loc Concertul caritabil de Crăciun.

Grupul Bizantin “Sfântul Vasile cel Mare” dirijat de profesorul Marian Bostan va fi cel care va lumina sufletele credincioșilor. Invitații speciali ai acestui eveniment sunt și cei din corul “Sf. Dionisie Exiguul” al Seminarului teologic Ortodox din COnstanța, precum și corul “Belcanto” de la Școala Nicolae Tonitza din Constanța.

Ca și anul trecut, inițiativa preotului Jean Ion este una nobilă. Fondurile strânse în urma acestui evenment vor fi folosite pentru ajutorarea a două fetițe de 4 ani, respectiv 1 an care suferă de Hipoacuze Neurosenzorială Bilaterală Profundă (surditate).

Constanța NEWS are plăcerea să susțină acest eveniment special.

Afișul Concertului Caritabil de Crăciun

Afișul Concertului Caritabil de Crăciun

Adauga valoare acestui articol "Concert Caritabil de Crăciun la Biserica “Sfântul Vasile cel Mare” din Constanța. Fondurile strânse, destinate ajutorării a două surori bolnave"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News