Concert Caritabil de Crăciun la Biserica “Sfântul Vasile cel Mare” din Constanța. Fondurile strânse, destinate ajutorării a două surori bolnave

Grupul bizantin '"Sf. Ierarh Vasile cel Mare'"
Grupul bizantin '"Sf. Ierarh Vasile cel Mare'"

Evenimentul special de la Biserica “Sfântul Vasile cel Mare” din cartierul Inel 2 (Strada Ion Neculce, 2A) din Constanța a ajuns la ediția a doua. Pe 11 decembrie la ora 18.30 are loc Concertul caritabil de Crăciun.

Grupul Bizantin “Sfântul Vasile cel Mare” dirijat de profesorul Marian Bostan va fi cel care va lumina sufletele credincioșilor. Invitații speciali ai acestui eveniment sunt și cei din corul “Sf. Dionisie Exiguul” al Seminarului teologic Ortodox din COnstanța, precum și corul “Belcanto” de la Școala Nicolae Tonitza din Constanța.

Ca și anul trecut, inițiativa preotului Jean Ion este una nobilă. Fondurile strânse în urma acestui evenment vor fi folosite pentru ajutorarea a două fetițe de 4 ani, respectiv 1 an care suferă de Hipoacuze Neurosenzorială Bilaterală Profundă (surditate).

Constanța NEWS are plăcerea să susțină acest eveniment special.

Afișul Concertului Caritabil de Crăciun
Afișul Concertului Caritabil de Crăciun

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*