Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța va fi redeschis din 2 ianuarie

Statuia de la intrarea în CMSN Constanța, reprezentând trei delfini în valuri

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța își redeschide porțile pentru publicul larg, începând din data de 2 ianuarie.

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a anunțat că își deschide programul de vizitare începând de sâmbătă, 2 ianuarie 2021.
La Delfinariu vor avea loc zilnic două reprezentații, la orele 11:00 și respectiv 15:00.

De asemenea, tot începând de sâmbătă pot fi vizitate Microrezervația, Planetariul și Acvariul conform programului afișat pe site-ul www.delfinariu.ro.

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a fost închis timp de o lună și jumătate deoarece municipiul s-a aflat în carantină ca urmare a numărului ridicat de cazuri de Covid-19. Carantina în municipiul Constanța va fi ridicată pe data de 1 ianuarie, de la ora 20.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*