Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța organizează un examen de promovare la Acvariu

Acvariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța organizează examen de promovare, fiind vorba de un post din funcție de muncitor calificat tr,IV, în funcția de muncitor calificat, tr.III, secția Acvariu.Examenul va consta în susținerea unei probe practice în data de 25 martie, ora 10:00, la sediul Secției Acvariu.

La data, ora și locul stabilite pentru examenul de promovare, comisia de examinare va fi prezentă la secția Acvariu unde se va susține proba practică de către candidata propusă spre promovare.

Durata examenului se stabilește de către comisia de examinare în funcție de gradul de dificultate și complexitate al probei practice, dar nu poate depăși 3 ore.
Rezultatele examenului de promovare se afișează în termen de două zile lucrătoare de la susținerea acestuia la sediul și pe site-ul instituției.
Contestațiile se depun în termen de o zi lucrătoare de la afișarea rezultatului, sub sancțiunea decăderii din acest drept.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*