Comandantul unei nave, care prezenta suspiciune de infarct, preluat de salvatorii ARSVOM și adus în siguranță la țărm

Marinar bolnac, preluat de o navă ARSVOM. FOTO ARSVOM

Comandantul unei nave, care prezenta suspiciune de infarct, a fost preluat de salvatorii ARSVOM, în această seară și adus în siguranță la țărm, pentru a fi transportat la spital.

Potrivit ARSVOM, în cursul acestei seri, 14.10.2023, la ora 20:30, Centrul Maritim de Coordonare și Căpitănia Constanța au solicitat intervenția de urgență a unei nave SAR din cadrul Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare.

“Echipajul navei SAR ARES a fost solicitat să intervină la nava ZARA, aflată sub pavilion Slovacia, pentru a prelua de la bord unul din membrii echipajului, mai exact comandantul navei, care prezenta suspiciunea de infarct.

Bolnavul a fost preluat la bordul navei SAR ARES la ora 20:42 și predat serviciilor medicale la ora 20:50, in stare stabilă, conștient, pe picioare. Menționăm că la cheu erau în așteptare o ambulanță și un echipaj SMURD, pentru a-i acorda marinarului ajutor medical de urgență.

La ora 21:15, ambele echipaje medicale au plecat cu bolnavul spre spital” – ARSVOM.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*