Codul Portocaliu a fost prelungit în Dobrogea. Iată cum se anunță vremea în următoarele ore

Drum închis din cauza zăpezilor
Drum închis din cauza zăpezilor

Codul Portocaliu de ninsoare și viscol a fost prelungit în Dobrogea. Meteorologii au anunțat intensificări ale vântului, ninsoare viscolită și vizibilitate redusă sub 50 de metri în intervalul 6 ianuarie, ora 23.00 – 7 ianuarie, ora 5.00.

Prognoza pentru 12 ore, valabilă în Dobrogea în intervalul 06.01.2017, ora 20.00 – 07.01.2017, ora 08.00

1. Indicele de răcire IR va coborî, local, sub pragul critic de -32.
2. Temperatura aerului nu va coborî sub -20ºC.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, toate drumurile județene erau închise preventiv. Autoritățile constănțene au luat această măsură pentru a evita accesul șoferilor care se încumetă să plece la drum pe vremea rea. Singurele drumuri deschise sunt Constanța – Mangalia – Vama Veche și Constanța – Ovidiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*