Cod Portocaliu pentru Constanța și Tulcea, valabil până la ora 23.00

Cod Portocaliu pentru Constanța și Tulcea, valabil până la ora 23.00

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteo Cod Portocaliu, valabilă în data de 13 iunie, în intervalul orar 14.00 – 23.00, de ploi abundente și instabilitate atmosferică accentuată.

Astfel, în județele Tulcea și Constanța, cu precădere în zona litoralului, instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină. Va ploua abundent și se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 40 l/mp și izolat 50 – 60 l/mp.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administrația Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*