Cod galben de vânt puternic la Constanța. Atenționarea emisă de meteorologi este valabilă până la ora 18:00

Cod galben de vânt puternic la Constanța FOTO: Primăria Constanța

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că, în Dobrogea, vântul va avea intensificări cu viteze de 55…60 km/h. Atenționarea este valabilă astăzi, până la ora 18.

Gradul de agitație al mării: 3 – 4 la coastă și predominant 5 în larg.

Astăzi, vremea va fi caldă și cerul, variabil. Temperaturile minime se vor încadra între 11 și 16 grade.

Mâine, vremea va deveni deosebit de caldă. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 30 de grade, iar cele minime între 13 și 19 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare. Noaptea și dimineața, vor fi condiții de ceață.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*