Cod galben de vânt puternic la Constanța

Cod galben de vânt la Constanța. FOTO Primăria Constanța

Municipiul se va afla sub avertizare cod galben de vânt puternic.

Primăria Constanța a anunțat că atenționarea emisă de meteorologi este valabila de luni, de la ora 16:00, până marți, la ora 08:00. Vântul va prezenta intensificări locale și temporare, cu viteze în general de 55…65 km/h.

Nici mâine vântul nu se domolește. Municipiul Constanța se va afla sub un nou cod galben de intensificări ale vântului, valabil în intervalul 18 ianuarie, ora 08:00 – 18 ianuarie, ora 20:00.

Pe parcursul zilei de marți (18 ianuarie), în Dobrogea, vântul va continua să prezinte intensificări locale și temporare și vor fi rafale de 55…60 km/h.

Marți vremea se va răci față de intervalul precedent. Cerul va prezenta unele înnorări ziua, când pe arii restrânse, va fulgui, apoi se va însenina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 3 grade, iar cele minime între -6 și -3 grade.

Facem apel la cetățeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie, iar conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922

Dispecerat Biroul Apărare Civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență– 0737552271”, a anunțat Primăria Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*