Cod galben de vânt puternic la Constanța!

Cod galben de vânt puternic la Constanța. FOTO Primăria Constanța

Meteorologii au emis marți, 04 aprilie, o atenționarea Cod galben de vânt puternic la Constanța, valabilă până  la ora 14.00.

Astfel, Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că, în Dobrogea, vântul va avea intensificări temporare, cu rafale ce vor depăși 55 – 65 km/h și izolat 70 – 75 km/h și temporar va ploua.

Astăzi, vremea va fi în general închisă și se va răci față de ziua precedentă. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua și sub formă de aversă (în jur de 10 l/mp). Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă în jurul a 5 grade.

Miercuri, 05 aprilie, vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros și va mai ploua, îndeosebi ziua și în prima parte a nopții. Vântul va avea intensificări temporare ziua (rafale în general de 40 – 55 km/h), apoi va mai slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii 6 grade, iar cea minimă va fi de 3 – 4 grade.

Autoritățile locașe fac apel către cetățeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, precum şi a imobilelor aflate în construcţie, iar conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*