Cod galben de vânt la Constanța. Temperaturile sunt în scădere

Furtună pe mare. Valuri la Cazinoul din Constanța
Furtună pe mare. Valuri la Cazinoul din Constanța. FOTO Arhivă

După o zi de ianuarie cu 17 grade Celsius, județul Constanța a intrat direct sub incidența unui cod galben de vânt.

Meteorologii au anunțat că atenționarea Nowcasting este valabilă între orele 14.00 și 17.00 ale zilei de marți, 12 ianuarie. În această perioadă sunt anunțate intensificări de vânt cu viteze ce vor depăși la rafală 55 km/h.

Vremea în Constanța este în răcire. După un început de săptămână cu temperaturi primăvăratice, termometrele vor atinge minus 7 grade Celsius în noaptea de duminică spre luni.

UPDATE: Codul galben a fost prelungit până la ora 20.00

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*