Cod galben de vânt în municipiul Constanța

Cod galben de vânt. FOTO Primăria Constanța

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteorologică de cod galben pentru municipiul Constanța, valabilă începând de luni, 5 februarie 2024, în intervalul orar 08:00 – 22:00. În acest interval, se așteaptă intensificări locale și temporare ale vântului, cu viteze în general de 55…60 km/h. Temperaturile maxime vor oscila între 12 și 16 grade, iar cele minime între 5 și 8 grade.

Vremea astăzi în Constanța se anunță caldă, cu cer temporar noros și vânt moderat, având intensificări locale (rafale în general de 45 – 55 km/h). Temperaturile minime vor varia între 3 și 6 grade.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari sunt încurajați să semnaleze orice problemă la următoarele numere de telefon:

– Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055;

– Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922;

– Dispecerat Biroul Protecție Civilă – 0737552271.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*