FOTO VIDEO Cod Galben de instabilitate atmosferică în județul Constanța

Nori de furtuna. FOTO Catalin Schipor

Potrivit meteorologilor, codul galben este valabil în județul Constanța în intervalul orar 15:00-22:00.

Specialiștii spun că instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și căderi de grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă de 25 l/mp și izolat 50-60 l/mp.

UPDATE

ISU Dobrogea a fost solicitat să intervină la copaci căzuți pe 4 străzi din municipiul Constanța- bd. Tomis, Dobrila Eugeniu, Interioară, Medeea, plus străzi și curți inundate.

De asemenea, trei subofițeri cu o motopompă de la Detașamentul Fripis au fost trimiși pentru degajarea apei intrate într-o grădinița aflată pe strada Fragilor.

Un pom a căzut peste o conductă de gaze pe str. Militara nr. 37, în municipiul Constanta.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*