Cod Galben de Furtună în mai multe localități din județul Constanța

Nori de furtună în județul Constanța. FOTO Cătălin Schipor

O atenționare de vreme severă imediată a fost emisă de specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie. Astfel, de la ora 15.10 până la ora 16.30 a zilei de 6 martie vor fi înregistrate intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55 – 65 km/oră. Pe alocuri vor fi averse slabe și descărcări electrice.

În județul Constanța, localitățile afectate sunt: Medgidia, Cernavodă, Cobadin, Cogealac, Băneasa, Mircea Vodă, Rasova, Crucea, Peștera, Chirnogeni, Independența, Aliman, Deleni, Saligny, Adamclisi, Dobromir, Seimeni, Ion Corvin, Pantelimon, Tortoman, Cerchezu, Siliștea, Vulturu și Dumbrăveni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*