Ambarcațiune în pericol, după ce a fost surprinsă de furtună pe Marea Neagră

Ambarcațiune de salvare. FOTO ARSVOM
Ambarcațiune de salvare. FOTO ARSVOM

Alerta a fost dată la ora 18.15. Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) a solicitat Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (A.R.S.V.O.M) să intervină pentru a acorda ajutor unei ambarcațiuni aflată în dificultate.

Nava SAR Phienix s-a îndreptat în direcția indicată, travers Cazino, pentru a acorda ajutor, însă forța vântului  atingea 7 grade pe Scara Beaufort.

La ora 20.00, marinarii salvatori au primit ordin de la MRCC să se întoarcă în baza, la dana 77 a Portului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*