Clubul Bellagio își redeschide porțile în minivacanța de 1 mai. Carla’s Dreams și Lidia Buble concertează în acest weekend

Concert de deschidere a sezonului în Bellagio
Concert de deschidere a sezonului în Bellagio

Unul dintre cluburile de fițe din Mamaia dă muzica tare începând de vineri, 29 Aprilie. Marea redeschidere are loc la ora 23.00.

Sâmbătă, 30 Aprilie, artistul anului 2015 din România – Carla’s Dreams cântă în Bellagio după slujba de înviere. Duminică, 1 Mai, petrecerea continuă cu Lidia Buble.

Reprezentanții clubului au anunțat că locația va rămâne deschisă și după Paște.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*