Claudiu Palaz cere PSD și PNL să se lepede de Mădălin Voicu. Deputatul a fost ales pe listele USL Constanța

Claudiu Palaz. FOTO Facebook
Claudiu Palaz. FOTO Facebook

Deputatul Mădălin Voicu este acuzat de procurorii DNA de trafic de influență și deturnare de fonduri. Chiar dacă parlamentul nu a dat încă undă verde pentru arestarea preventivă a acestuia, au început să apară primele reacții politice.

Președintele Mișcării Populare Constanța, Claudiu-Iorga Palaz a solicitat repsingerea sprijinului politic și excluderea din PSD a lui Mădălin Voicu. În 2012, deputatul a fost ales pe listele USL de la Constanța.

“Nu este normal ca salba de aleși locali de pe lista PSD Constanța, să mai fie completată cu „Perla Coroanei” (care este Mădălin Voicu)! Delimitați-vă de acesta și retrageți-i sprijinul politic! Totodată, dispuneți parlamentarilor PSD să voteze în plenul Camerei în favoarea solicitării DNA! Dacă nu veți face cele menționate, mult reforma trâmbițată din interiorul PSD nu va fi decât o ciorbă reîncălzită a foștilor politicieni”, spune Claudiu Palaz.

Liderul Mișcării Populare a solicitat și liberalilor constănțeni să se delimiteze. Palaz spune că Gheorghe Dragomit este cel care l-a sprijinit pe Mădălin Voicu să ajungă parlamentar USL.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*