Angajații Polaris M Holding continuă acțiunile de igienizare a domeniului public

Angajații Polaris M Holding continuă acțiunile de igienizare a domeniului public. FOTO Primăria Constanța

Acțiuni de igienizare și salubrizare a domeniului public se desfășoară constant în municipiul Constanța, astfel încât locuitorii orașului să poată beneficia de un climat de curățenie.

Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Igienă Publică, împreună cu societatea de salubrizare a orașului, Polaris M Holding, acționează zi de zi cu utilaje specializate pentru igienizarea și salubrizarea străzilor, trotuarelor, aleilor din parcuri, zonelor pietonale conform unor grafice bine stabilite.

Având în vederile temperaturile ridicate înregistrate în această perioadă, au fost intensificate acțiunile de igienizare a căilor de acces din piețele agroalimentare.

„Nimic nu se poate face însă fără ca fiecare dintre noi să contribuie la curățenia din orașul nostru”, spun reprezentanții municipalității.

În acest sens, constănțenii sunt încurajați să depună deșeurile în locurile special amenajate, iar cei care observă persoane ce aruncă gunoaiele la întâmplare să apeleze cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241484205-Dispecerat sau 0341.922.

Angajații Polaris M Holding continuă acțiunile de igienizare a domeniului public. FOTO Primăria Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

  1. Cum majoritatea am fost prin tari putin mai civilizate,stim ca se spala zilnic TROTUARELE,nu mijlocul carosabilului. Deci,avem la Constanta aceiasi prosteala,doar sa justifice o activitate ce inghite banii!
    La Tel Aviv,se inregistreaza adn_ul cainilor cand se prelungeste permisul anual pt animalul de companie si se analizeaza ce se lasa pe trotuare,urmand sa fie trimisa amenda celui ce lasa mizerie in drum.
    In Constanta trotuarul ramane loc de patinat pe excremente de caine. Elegant!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*