Circulație restricționată la intersecția bulevardului Tomis cu Aurel Vlaicu, între orele 21-06 pentru efectuarea unor lucrări de asfaltare

Lucrări de asfaltare la intersecția bulevardului Tomis cu bulevardul Aurel Vlaicu. FOTO Primăria Constanța

Circulația rutieră va fi restricționată total începând de miercuri, ora 21 și până joi la ora 06, la intersecția bulevardului Tomis cu Aurel Vlaicu pentru efectuarea unor lucrări de asfaltare.

Primăria Constanța a anunțat că în această noapte angajații SC Confort Urban SRL frezează și asfaltează centrul intersecției bulevardului Tomis cu bulevardul Aurel Vlaicu.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor va fi restricționată total, începând de miercuri, 17 iulie, de la ora 21.00 și până joi, la ora 06.00, în zona în care se asfaltează iar traficul rutier va fi redirijat la dreapta, din orice direcție de mers.

“Rugăm conducătorii auto să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zona în care se reabilitează infrastructura rutieră”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*