Circulație în condiții de iarnă pe DJ 391 A Șipote – Văleni

Circulație în condiții de iarnă pe DJ 391 A Șipote - Văleni. FOTO Drumuri Județene Constanța

Circulația se desfășoară în condiții de iarnă pe DJ 391 A Șipote – Văleni.

Angajații Societății „Drumuri Județene Constanța” S.A. au acționat în noaptea de 18 spre 19 noiembrie, pentru îndepărtarea efectelor zăpezii și viscolului, dar și pentru menținerea drumurilor județene sigure în județul Constanța. S-a patrulat în permanență și unde a fost nevoie s-a acționat: 9 utilaje și 20 de oameni au fost pe:

DJ 391 A Șipote – Văleni unde a nins viscolit; acum se circulă în condiții de iarnă.

DJ 225 Pantelimon- Runcu, DJ 391 Mangalia – Negru Vodă, DJ 391 Topraisar – Cobadin, DJ 392 Independența s-a acționat pentru îndepărtarea arborilor căzuți pe carosabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*