Circulație în condiții de iarnă, fără probleme deosebite, în județul Constanța

Circulație în condiții de iarnă, fără probleme deosebite, în județul Constanța. FOTO DRDP Constanța

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța a  acționat în cursul nopții trecute cu 70 de utilaje, fiind răspândite 290 de tone de sare, cea mai mare cantitate de sare fiind împrăștiată în județul Tulcea, 189 de tone, acolo unde s-au înregistrat ninsori și viscol la sol.

La orele dimineții, carosabilul era parțial umed, parțial uscat în județul Constanța, uscat în județul Călărași, Ialomița (Slobozia, Fetești), iar în județul Tulcea parțial umed, parțial acoperit de un strat de zăpadă de sub un cm.

Se circulă în condiții normale pe toată rețeaua de drumuri naționale din administrarea DRDP Constanța.

De asemenea, și utilajele RAJDP Constanța au acționat pe toate drumurile județene, în special pe tronsoanele de drum DJ 225, 226, 226A, 222 unde au fost precipitații slabe sub formă de ninsoare, carosabilul fiind umed. Și pe acestea circulația rutiera se desfășoară în condiții normale de trafic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*