Circulația trenurilor IR 1588 și IR 1885 Constanța – Fetești – București Nord și retur va fi suspendată

CFR Călători anunță că lucrări strict necesare de întreținere și reparație a logisticii din grupa tehnică a Reviziei de vagoane Constanța au fost programate pentru perioada 27 aprilie – 16 iunie. Acestea au ca scop îmbunătățirea capacității de pregătire a garniturilor pe perioada sezonului estival și implicit creșterea confortului oferit călătorilor.

Pentru a permite intervale suficient de mari de realizare a acestor lucrări programate, în paralel cu necesitatea pregătirii în cele mai bune condiții a garniturilor de tren aflate în circulaţie, în perioada 27 aprilie – 16 iunie, circulația trenurilor IR 1588 și IR 1885 Constanța – Fetești – București Nord și retur va fi suspendată.

În aceste condiții, zilnic, pasagerii CFR Călători au la dispoziție pe ruta București Nord – Constanța și retur, un număr de 24 de trenuri.

Pasagerii care au bilete la aceste trenuri sunt rugați să se prezinte la casele de bilete pentru returnarea contravalorii sau validarea pentru călătoria cu un alt tren aflat în circulație, conform Reglementărilor în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*