Circulația pe mai multe drumuri din județul Constanța, îngreunată de zăpadă. În unele zone s-au format troiene de un metru

Zăpadă pe drumurile județului Constanța. FOTO Comandamentul de Iarnă
Zăpadă pe drumurile județului Constanța. FOTO Comandamentul de Iarnă

Circulația pe mai multe drumuri din județul Constanța este îngreunată joi dimineață din cauza zăpezii și viscolului, în zonele respective intervenind utilajele Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri (RAJDP). În unele zone s-au format troiene de un metru.

Directorul RAJDP Constanța, Lucian Lungoci, a declarat că drumurile cu probleme pe care intervin utilajele grele sunt: zona Baneasa – DJ 391A Valeni – Furnica; zona Tariverde – DJ 226 Corbu – Mihai Viteazu și 226 A Tariverde Histria nu sunt blocaje, se intervine doar cu antiderapant; zona Harșova – acționează freza de zăpadă, pe DJ226B Pantelimon drum blocat, la fel si DJ 224 Crucea-Băltăgești; zona Cheia – pe DJ 225 tronsonul Mireasa Pantelimon se circula pe un sens, se lucreaza pentru degajarea celuilalt sens; zona Topraisar – se lucrează la DJ 391 Mangalia – Negru Voda pe unele zone sunt blocaje; Dj 391 Mereni-Cobadin- Negrești intervine freza de zăpadă pentru deblocarea zonelor cu nămeți.

“Sunt doar anumite sectoare de drum acoperite cu nămeți, nu toate drumurile județene menționate. Zona cea mai afectată este cea de sud-vest a județului. Viscolul a creat troiene de un metru chiar dacă ninsoarea nu a durat decât o zi”, a declarat Lucian Lungoci.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*