Cine sunt candidații PSD Constanța pentru alegerile parlamentare

Sigla PSD Constanța
Sigla PSD Constanța

Partidul Social Democrat și-a anunțat candidații în această seară. Într-un mod ciudat, anunțul nu a fost făcut într-o conferință de presă, o declarație a unui reprezentant al partidului sau printr-un comunicat de presă, ci printr-o simplă postare pe pagina de Facebook.

Pe listă au fost incluși actuali parlamentari, primari, oameni cunoscuți ca fiind apropiați de PSD Constanța și în timpul lui Radu Mazăre, dar și nume noi care au demonstrat că pot să facă performanță în domeniilor de activitate.

Lista de la senat este deschisă de fratele fostului primar de la Eforie, iar cea de la Camera Deputaților îl are în frunte pe un actual deputat de Bacău, Iulian Iancu.

Candidații PSD Constanța pentru Senat sunt:

1. Liviu Tit Brăiloiu
2. Nicolae Moga
3. Ștefan Mihu
4. Lucian Băluț
5. Daniel Georgescu
6. Veronica Gheorghe
7. Aurelian Marin

Candidații PSD Constanța pentru Camera Deputaților sunt: 

1. Iulian Iancu
2. Mircea Dobre
3. Cristina Dumitrache
4. Radu Babuș
5. George Vișan
6. Florin Gheorghe
7. Luminița Vlădescu
8. Marioara Cojoc
9. Nicolae Tănase
10. Teodor Patrichi
11. Dumitru Lungoci
12. Mariana Gâju
13. Marcel Brătianu
14. Dragoș Făină
15. Florin Chelaru

Candidații PSD Constanța la alegerile parlamentare
Candidații PSD Constanța la alegerile parlamentare

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*