Cinci persoane suspectate că s-ar ocupa cu proxenetismul au fost reținute în urma unor descinderi ale DIICOT

descinderi si perchezitii ale mascatilorPolitistii BCCO și procurorii au descins la locuința suspecților. (arhiva)FOTO Catalin Schipor

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au efectuat 11 percheziții pe raza județului Constanța pentru destructurarea unui grup infracţional, implicat în comiterea de infracţiuni de proxenetism. 

La data de 30 ianuarie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au efectuat 11 percheziții la locuințele a opt persoane, pe raza județelor Constanța și Cluj.

Acțiunea a vizat destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în infracțiuni de proxenetism, comise în diferite orașe din Olanda. În urma percheziţiilor au fost găsite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, sume de bani, sisteme informatice și medii de stocare și substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive.

7 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanța, pentru audieri, dintre care 5 persoane au fost prezentate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța. Ulterior, au fost reținute, în vederea punerii în executare a mandatelor europene de arestare emise pe numele acestora.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, precum și al jandarmilor.

Adauga valoare acestui articol "Cinci persoane suspectate că s-ar ocupa cu proxenetismul au fost reținute în urma unor descinderi ale DIICOT"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News