Cinci persoane rănite ușor, într-un accident rutier petrecut pe DN 2A, aproape de Ghindărești

Cinci persoane au fost rănite ușor, sâmbătă dimineață, într-un accident rutier petrecut pe DN 2A, aproape de Ghindărești.

Potrivit polițiștilor constănțeni, accidentul a avut loc în jurul orei 08.00, pe DN 2A, între două autoturisme care circulau în aceeași direcție, dinspre Constanța către Hârșova, conduse de doi bărbați, de 29, respectiv 64 de ani.

„În urma impactului, ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă, unul către stânga sensului de mers, unde a intrat într-un șanț de colectare a apei, iar celălalt către dreapta, pe câmp”, au precizat sursele citate.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a cinci persoane, toate din autoturismul condus de bărbatul de 29 de ani. După ce au primit ajutor medical la fața locului, victimele au fost transportate la Spitalul din Hârșova cu diverse traumatisme de membre și costale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*