Cetățean român, prins la Șipote cu un permis de conducere franțuzesc, contrafăcut

Polițiștii de frontieră constănțeni efectuează cercetări cu privire la un cetățean român, care a prezentat un permis de conducere contrafăcut.

Astfel, potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Băneasa, aflați în misiune pe Drumul Județean 391 A, în dreptul localității Șipote, județul Constanța, au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în România, la volanul căreia se un bărbat în vârstă de 33 ani. Cu ocazia efectuării controlului documentelor, persoana în cauză a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităților franceze.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că permisul nu îndeplinește condițiile de formă și fond specifice unui document autentic, acesta fiind contrafăcut.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*