Cetățean român cu mandat european de arestare depistat de polițiștii de frontieră constanțeni, în Portul Constanța

Verificări ale Poliției de Frontieră. FOTO Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat într-un autoturism în care se aflau mai multe persoane, un cetățean român pe numele căruia a fost emis un mandat european de arestare de catre autoritătile române.

Potrivit Gărzii de Coastă, în data de 08.10.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Gupului de Nave Constanța, în poarta de acces nr. 9 a Portului Constanta, au efectuat controlul asupra unui autoturism în care se aflau mai multe persoane.

​Astfel, în urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au descoperit faptul că pe numele uneia dintre persoanele aflate în autoturism, era emis un mandat european de arestare preventivă, de către autorităţile române. Ca urmare a celor constatate, a fost luată măsura întreruperii călătoriei persoanei respective, care a fost predată unei echipe operative din cadrul IPJ Constanţa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*