Cetățean iranian, urmărit internațional pentru infracțiunii de fraudă fiscală, depistat de polițiștii constănțeni

Polițiștii constănțeni au depistat un cetățean iranian, în vârstă de 40 de ani, din județul Ilfov, pe numele căruia exista un mandat de arestare emis de autoritățile din Emiratele Arabe Unite.

Potrivit IPJ Constanța, iranianul a fost dat în urmărire internațională fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de fraudă fiscală, faptă comisă pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite.

„Pentru depistarea acestuia, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Poliției Române”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat Curții de Apel Constanța cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării către autoritățile competente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*