A șasea a „Sunset Sea-mphony”, un real succes

Sunset Sea-mphony 2022, un succes. FOTO: Asociația Culturală Georgiana Rusu

Ediția a șasea a evenimentului marca „Sunset Sea-mphony”, care se încheie sâmbătă, 6 august, a fost un succes, la fel ca în fiecare an.

Mii de constănțeni și turiști s-au bucurat de cele 12 concerte susținute de orchestra Bigg Dimm a’Band a Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj – Napoca în parcul Arheologic și pe faleza Cazinoului din Constanța și au fredonat împreună cu membrii trupei cele mai cunoscute melodii din repertoriu.

„Serile din Constanța au devenit mai frumoase pentru cei care au participat la proiectul nostru. Suntem încântați că Sunset Sea-mphony a devenit deja o tradiție. Am muncit din greu la acest proiect, dar satisfacția că Sunset Sea-mphony a devenit un reper pentru viața culturală locală ne face să depășim toate greutățile și să mergem înainte. Mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest lucru”, a declarat Georgiana Rusu, organizator al evenimentului.

Proiectul „Sunset Sea-mphony 2022” este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Asociația Culturală Georgiana Rusu, în parteneriat cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret Constanța și Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca. Buget total 333.500 lei, din care 300.000 lei finanțare de la Primăria Municipiului Constanța și 33.500 contribuție proprie a beneficiarului. Proiectul este inclus în agenda de activități a programului Constanța – Capitala Tineretului din România 2021 – 2022.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*