CET-ul intră în revizia anuală. Se oprește total apa caldă în tot orașul

Se oprește apa caldă. FOTO Pexels
Se oprește apa caldă. FOTO Pexels

Electrocentrale Constanța S.A. informează consumatorii că va efectua revizia anuală a instalației de producere și transport a energiei termice, în vederea executării lucrărilor necesare pentru pregătirea sezonului rece. În aceste condiții, Electrocentrale Constanța S.A. va sista furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte către toți consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța.

Oprirea furnizării apei calde către constănțeni se va face în perioada 24 septembrie ora 00.00 – 26 septembrie ora 24.00. Revenirea la furnizarea agentului termic primar se va face etapizat, în cursul zilei de 27 septembrie.

„Aducem la cunoștința constănțenilor că informația a fost transmisă și către conducerea RADET Constanța. Menționăm că lucrările de mentenanță prevăzute pentru această perioadă nu pot fi efectuate decât cu oprirea tuturor instalațiilor. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în toată această perioadă“, au transmis reprezentanții CET Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*