CET-ul a livrat o avarie către RADET, fiind afectate mai multe zone din oraş

Se oprește apa caldă
Se oprește apa caldă

Electrocentrale Constanța SA (CET Palas) a comunicat în data de 19.06.2017 că înregistrează o avarie pe rețeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice nr. 17, 18, 23, 24, 25, 42, 108. În consecință, în lipsă energiei termice, s-au oprit instalațiile RADET care asigură distribuția energiei termice în perimetrul Tomis ÎI, Capitol, Jandarmerie, Spitalul Militar, Universitatea Ovidius.

Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanța SĂ (CET Palas) nu se pot asigură consumatorilor serviciile de termoficare.
Pentru relații suplimentare, abonaţii sunt rugaţi să apeleze la numărul de telefon 0241.585300 de la Dispecerat Electrocentrale Constanța SA (CET Palas)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*