CET Palas anunță că a eliminat avaria și în câteva ore constănțenii ar putea avea, din nou, apă caldă și căldură

Avarie CET Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Electrocentrale Constanța (CET Palas) SA a anunțat, joi seară, că a finalizat lucrările de eliminare a avariei apărute miercuri, 09 decembrie, și se va relua furnizarea de agent termic primar.

Într-un comunicat de presă, CET Palas îi informează pe constănțeni că joi, 10 decembrie, începând cu ora 18.30, se va proceda la încărcarea instalațiilor din centrală, estimând că această operațiune va dura aproximativ 4 – 5 ore.

„Ulterior, după asigurarea parametrilor pe rețeaua de transport, administrată de RADET Constanța, se vor reporni instalațiile de ardere din CET Palas și se va relua furnizarea de agent termic primar”, se precizează în comunicatul societății.

Electrocentrale Constanța SA a informat, miercuri, că înregistrează o avarie la instalația de producere a energiei termice și a fost nevoită să sisteze furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte către principalul său client, RADET Constanța și, implicit, către consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța. Astfel, oprirea a fost făcută în data de 10 decembrie, începând cu ora 00.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

17 Comments

 1. Au trecut de atunci mai bine de 18 ore şi apa caldă n-a ajuns încă la noi în calorifere şi la robinet. O fi intervenit între timp o altă avarie, tot majoră?

 2. In fiecare decembrie in ultimii ani tot apare cate o ,,grava avarie,,
  Vara de ce nu revizuiti aceasta problema ca sa evitati aparitia acestor presupuse avarii??
  Doar in Constanta apar iarna aceste avarii.Oare numai la noi au ramas la conducere,,avariatii,,?

  • am sunat acum vreo 2 ore la CET; o doamna amabila mi-a spus ca in km 4-5 s-a spart o teava…desi nu am vazut informare la radet sau raja. Deci, mai dureaza…

 3. Nu mai dati stiri false. Daca CET minte, de ce le perpetuati minciuna? Voi in ce oras traiti? Azi, 11 decembrie, ora 16.30, in centru, la gara, etc NU este caldura. Si nici apa calda. Macar aveti bunul simt si dati stiri corecte. Terminati cu fake news si manipularea.

 4. e frig in case….minciuni mari cat CETul…nu e nici o caldura si nici o apa calda…macar ca informeze corect populatia….nesimtire crasa !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Incompetență crasă la conducerea CET Palas: cum e posibil ca după 23 ore de la începerea încărcării instalațiilor din centrală să nu avem căldură în calorifere în Km 4/5?!?
  Incompetență sau rea voință?!?

 6. Nu este caldura si apa calda in jum din Cta am vb cu cineva de la Bila si gara si nu au nici ei cum sa spart in 4 5 ????,este trecut de 10 dec si de ora 18 00 si nu sau incarcat tevile sau a mai aparut o avarie ??????

 7. Nici in zona garii nu este apa calda si caldura…niste idioti cei care au dat aceasta stire care a adus o speranta foarte repede curmată de realitate:(.

 8. Nici la ora 22:27, nu este căldură sau apă caldă! După o zi și o noapte de la drăguțul comunicat de presă!!!!!!!!!!!

 9. Azi chipurile nu mai e vina CET-ului, avaria fiind la reţelele preluate de primărie de la CET, cu scopul de a le reabilita. Să fie o pură coincidenţă că nici noi şi nici bucureştenii nu au căldură, după ce au fost aleşi noii primari, care au promis marea cu sarea înainte de alegeri? Intrucît domnul Chiţac are vila la Eforie, deci încălzire proprie, mi-e teamă că îl doare taman în cot că noi tremurăm în case şi nu ne putem spăla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*