CERONAV, parteneriat cu cel mai mare consorțiu de training american

Ovidiu Cupșa, director CERONAV Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Ovidiu Cupșa, director CERONAV Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a încheiat un acord de colaborare cu Survival Systems Limited (SSL), care face parte din cel mai mare consorțiu de training de pe continentul american.

Survival Systems Limited (SSL) este o companie înființată în anul 1982, care furnizează la standarde înalte tehnologii de training unice și inovatoare. De asemenea, stabilește standarde internaționale pentru formarea în domeniul siguranței și este axată în principal pe industria militară și offshore.

SSL este proiectantul, producătorul și furnizorul internațional al cursurilor de urgență Egress – The Modular Egress Training Simulator (METS), fiind liderul mondial în tehnologia de simulare subacvatică Egress și a programelor asociate de supraviețuire și siguranță. Compania deține o activitate semnificativă de cercetare, dezvoltare și tehnologie de simulare inovatoare.

„Colaborarea dintre CERONAV și SSL poate deveni pentru noi cheia intrării pe o nouă piață, inaccesibilă până acum. Prin dezvoltarea acestui nou cadru legal, CERONAV creează o relație de colaborare pe termen lung și are posibilitatea de a-și consolida și extinde poziția pe piața furnizorilor de training, la cele mai înalte standarde”, a declarat Ovidiu Sorin Cupșa, Directorul General CERONAV.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*