CERONAV a semnat contractul pentru construirea campusului. Investiția, de aproape 50 de milioane de lei, este realizată din surse proprii de finanțare

Demarează cea mai mare investiție din istoria CERONAV, campusul de învățământ. FOTO CERONAV

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a semnat luni, 30 august, contractul de proiectare și execuție pentru obiectivul de investiție „Corp învățământ-cazare și bazin de antrenamente”.

Potrivit CERONAV, investiția, realizată din surse proprii, reprezintă un campus în suprafață de 5.063 mp, constând în construirea unui corp de clădire pentru învățământ și cazare în regim de înălțime S+P+4E și a unui corp care să cuprindă un nou bazin de antrenamente. Alături de obiectivele actuale, CERONAV va deține cel mai mare complex de pregătire profesională din Europa.

„Această investiție va permite CERONAV să crească calitatea actului de pregătire profesională, dar și capacitatea de a intra pe piața serviciilor integrate, pentru a oferi navigatorilor români și străini condiții la cele mai înalte standarde mondiale”, a declarat directorul CERONAV, Ovidiu Cupșa.

Durata totală a realizării investiției este de 32 de luni, incluzând opt luni proiectare și 24 de luni execuție. Valoarea aprobată a investiției, prin HG 10138/2019, este de 49.960.967 de lei inclusiv TVA, iar valoarea de atribuire a contractului este de 47.140.710 lei, inclusiv TVA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*