Ceremonii de depunere a Jurământului militar în învățământul militar de marină

Ceremonii de depunere a Jurământului militar în învățământul militar de marină

114 de studenți și 76 de elevi din anul I de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” și de la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu” au depus vineri, 23 octombrie, jurământul de credință față de țară, în cadrul unor ceremonii militare, organizate la sediile celor două instituții militare de învățământ de marină.

Odată cu depunerea legământului pentru Patrie, au avut loc și ceremoniile de predare-primare a comenzilor academiei și școlii militare. Comandorul Alecu Toma și comandorul Nicu Chirea au preluat comanda și Drapelul de Luptă al Academiei Navale, respectiv al Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale, în prezența șefului Statului Major al Forțelor Navale, contraamiral Mihai Panait.

Cele două ceremonii s-au derulat într-un cadru restrâns, cu respectarea normelor actuale sanitare, și au fost transmise în direct pe pagina de Facebook a Forțelor Navale Române (www.facebook.com/ForteleNavaleRomane).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*